Op herhaling naar Zuid-Afrika

14 februari 2026 - Utrecht, Nederland

Yes! we gaan nog een keer naar Zuid-Afrika.

14 februari 2026
In 2016 hadden we onze eerste en onvergetelijke kennismaking met Zuid-Afrika en we hadden altijd nog zoiets van daar willen we ooit nog eens naar toe. En dit gaat dus dit jaar gebeuren, ongelooflik mal dus.
Dat wordt komende periode veel oefenen met rooibos thee, papband, vistenk, muntmasjien en deurklokkie, en.... kijk zelf maar eens op de prachtige woordenlijst op kaapstadmagazine.nl .

Als koffie-junk is een bezoek aan Truth in Cape Town een absolute must, staat al als point of interest gepint in Maps.

Update 1 juli 2026
En sinds 1 juli 2026 is voor een bezoek aan Zuid-Afrika ook een zogenaamd Traveller Declaration formulier nodig, misschien iets als een ESTA of ETA formulier zoals dat voor de USA of Canada nodig is? Geen idee maar na deze vakantie kan ik je er alles over vertellen.
Wat best opmerklijk is, is dat zo'n formulier binnen 24 uur voor vertrektijd ingevuld moet worden en kan absoluut niet eerder ingevuld worden. O ja wanneer je weer terug naar huis (Nederland) gaat moet je weer binnen 24 uur voor vertrek zo'n formulier online invullen, je moet het maar allemaal net weten.