26 juli 2013 - Universal Studios - Island of Adventure ✌

26 juli 2013 - Orlando, Florida, Verenigde Staten

Ik werd wakker en ik ging bij mama en papa in bed liggen. Toen werden we allemaal wakker en toen gingen we een broodje eten.
Ik zag een eekhoorn uit de boom klimmen en mama zag nog en schildpadje uit het water steken.
Toen gingen we ons aankleden en naar Universal Studios.
Welcome
We liepen eerst door Citywalk en gingen toen naar Island of Adventure. Er was een hele enge achtbaan, de Hulk coaster. Het ging 7 keer over de kop en 4 keer kurkentrekkers.
The Hulk
Daar zijn we mooi niet in gegaan. Wel zijn we in een soort Piranha geweest maar dan 2 keer zo erg.
Get Wet
We waren allemaal heel erg nat.

Daarna gingen we naar Jurassic Park Rivier Adventure. Dat was heel gaaf met al die dino's.
Jurassic Park 2
Toen gingen we naar Wizard World van Harry Potter. We moesten wel een uur wachten maar dat was het wel waard. We vlogen door de lucht in en om het kasteel.Toen ging ik ook nog met papa in Dragon Challenge een achtbaan.
Het was wel steeds erg heet! Toen naar Poseidon's Fury. Een soort Atlantis wat daar binnen heel groot  en eng is met vuur en water.
Toen nog naar Seuss Landing. Dat is allemaal van die tekenfilms. Toen gingen we in de rij staan voor vliegtuigjes maar het begon megahard te regenen.
Vette regenbui 2☂ Vette regenbui 1
Toen waren we klaar en gingen we naar Cat in the hat. Dat vond ik wel leuker en daar binnen leek het net een huis waar we in zaten. Als laatste gingen we in een soort 'kopjes' heel hard ronddraaien.

Voordat we naar huis gingen, kocht ik nog een stuiterbal aan een touwtje en Nick kocht een sleutelhanger van een Minion (een geel monstertje van de film Verschrikkelijke Ikke) en papa kocht een gele mok met het gezicht van een Minion.
En toen gingen we naar huis en eerst allemaal eten en daarna allemaal douchen.

Groeten van Sem :-)

1. George molenaar:
    27 juli 2013
    Sem, een leuk verhaal over een beetje natte dag. Eerst de Piranha en toen de regenbui bij de vliegtuigjes. Jullie zijn goede reis-reporters !